Dit zijn onze handgemaakte jasjes

Onze jasjes en vestjes zijn stuk voor stuk uniek, en met enorm veel aandacht en liefde gemaakt. We gebruiken voor 99% gerecyclede materialen. Alleen de knoopjes, het labeltje en het garen zijn nieuw. Daarin hebben we natuurlijk duurzame keuzes gemaakt: het label is van bio katoen en bedrukt met milieuvriendelijke inkt. De rest van het materiaal, alle wol en stof, is volledig tweedehands.

Over onze handgemaakte jasjes & vestjes

Voor 99% gerecycled

Onze handgemaakte jasjes en vestjes bestaan voor 99% uit gerecyclede materialen. Alleen het garen, de houten knoopjes en het labeltje van biologisch katoen zijn nieuw.

Duurzame keuzes

Het labeltje is van biologisch katoen en bedrukt met milieuvriendelijke inkt. De rest van het materiaal, alle wol en stof, is volledig tweedehands. We hebben alle materialen met heel veel zorg geselecteerd.

Met liefde & met de hand gemaakt

Onze handgemaakte jasjes en vestjes zijn met enorm veel aandacht en liefde met de hand gemaakt, en dat voel je. Elk kledingstuk is uniek en -vinden wij- heel bijzonder.

100% uniek

Onze jasjes en vestjes zijn stuk voor stuk uniek. Alle materialen zijn geweldige kringloopvondsten, marktplaatsschatten, of lieve cadeau’s van bekenden (en onbekenden!).

Slow Fashion

De Fast Fashion kledingindustrie is een van de meest vervuilende industrieën ter wereld. Slow Fashion daarentegen staat voor een eerlijke, duurzame mode. Beter voor mens, milieu en de planeet ♡

Duurzaamheid

Met onze kinderjasjes en vestjes willen wij bijdragen aan duurzame wereld waarin mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht zijn. Zodat we de aarde niet uitputten. Voor onze kinderen, en hun kinderen.

Wies + Veer

Wij zijn Wies en Veer, tante en nicht.

Wies (Louise) is degene met de gouden vingers. Ze is creatief en er is weinig dat ze niet kan maken. Zeker niet wanneer het om werken met stof gaat. Daarnaast heeft ze een super scherp oog voor kringloopschatten. Ze kent alle kringloopwinkels in de Noordkop op haar duimpje. Haar vondsten verkoopt ze via Thriftshop van Wies. Oude leren jassen en andere mooie stoffen vermaakt ze al een paar jaar tot de allermooiste babyslofjes (kijk maar eens bij Slofjes van Wies). Haar grote inspiratie en aanleiding tot het beginnen van Slofjes van Wies is Mickey: achternichtje van Wies en dochter van Veer.

Veer (Vera) is een echte ondernemer. Ze ziet overal mogelijkheden en begint het liefste elke week aan een nieuw project. Schrijven is wat ze het allerliefste doet, zowel beroepsmatig als op haar blog Nieuwetijdswonen en op Instagram. Niet dat ze daar veel tijd voor heeft, want naast haar werk zorgt ze samen met haar partner voor hun dochter Mickey van 2,5 jaar, en kochten ze pas een oude boerderij in Groningen. Die gaan ze samen de aankomende jaren zo duurzaam mogelijk verbouwen.

Contact

Al onze items zijn met liefde handgemaakt en helemaal uniek. Materiaal lopen we tegen het lijf, als we geluk hebben. Daardoor kunnen we op dit moment niet op aanvraag produceren, maar verkopen we alleen de items die nu op de website staan. Mocht je toch een specifiek wens hebben, of een maat willen bestellen die nu niet op de website staat, laat het ons dan toch even weten! 🙂

Onze hoofdkwartieren

Schagen, Noord-Holland / Oldambt, Groningen

Contactformulier