Verliefd?

Als je een item graag wilt kopen kun je het contactformulier hieronder invullen. Vermeld daarbij altijd het volgende:
ꕥ   Het nummer van het jasje of vestje
ꕥ   Je naam
ꕥ   Je postadres (straat + huisnummer en postcode)
ꕥ   Je e-mailadres

Deze gegevens hebben we nodig om je een bevestiging en een betaalverzoek te sturen. Pas wanneer je van ons de bevestiging ontvangen hebt is je bestelling definitief. Dit gaat niet automatisch, dus het kan even duren voor je een e-mail van ons ontvangt.

Betaling

Nadat je betaald hebt ontvang je een bevestiging van je betaling (een factuur) in je e-mail. Ook dit gaat niet automatisch, dus niet schrikken als je niet meteen een e-mail ontvangt 🙂 Wanneer je pakketje verzonden wordt krijg je van ons per e-mail de track and trace code.

Heb je de juiste maat? Check, dubbelcheck 🙂

Om een retourzending vanwege een verkeerde maat te voorkomen noemen we bij alle items duidelijk alle afmetingen. Als je twijfelt, of als je zeker wilt weten dat het jasje of vestje past, dan kun je een goed passend jasje opmeten om te kijken of de centimeters overeenkomen met onze jasjes.

Tip van ons: de jasjes en vestjes staan oversized ook heel leuk. Kies bij twijfel een jasje of vestje dat wat groter is, zo kunnen jullie er nog langer plezier van hebben én weet je zeker dat het past!

Verzenden

Op dit moment verzenden we alleen binnen Nederland en België. De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,50 - €6,75. De verzendkosten binnen België zijn €9,00. De levertijd is ongeveer 3-5 werkdagen.

Handgemaakt jasje vestje kopen van Wies+Veer

Bestelformulier

Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht

Twee of meer artikelen kopen? Vul dan hier meerdere nummers in.
We gebruiken je nummer alleen als we je onverhoopt niet via e-mail kunnen bereiken
Woon je in de buurt van Schagen of Oldambt? Laat het ons weten! Zelf ophalen = geen verzendkosten & beter voor de planeet! 🙂
Als je het jasje door ons feestelijk wil laten inpakken met een handgeschreven kaartje erbij, laat het ons dan weten! De extra kosten hiervoor zijn €2 (incl handgeschreven kaartje, versieringen, en vrolijke confetti). We mailen je over wat er op het kaartje mag komen te staan!
Wil je ons nog iets laten weten?

Contactgegevens

van Wies+Veer is onderdeel van Nieuwetijdswonen

Nieuwetijdswonen

Verlengde Hoofdweg 45, 9687PE, Nieuw Beerta
E-mail: vera@nieuwetijdswonen.nl
Telefoon: +31-619480889

KvK: 73250627
Btw: NL002138328B18

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden 2021

Een item retour sturen

Als je toch een jasje of vestje wilt retourneren, dan kan dit natuurlijk. Zoals wettelijk verplicht is krijg je als koper twee weken bedenktijd. Binnen die bedenktijd mag je het gekochte item altijd terugsturen of terugbrengen. In dat geval betalen wij de aankoopprijs weer terug. Je hoeft geen reden op te geven voor het retourneren, maar we vinden het wel fijn als je ons laat weten waarom je het item niet wilt houden. Daarom vragen we je om een retour aan ons te melden door het contactformulier (onderaan deze pagina) in te vullen voordat je het pakketje verzendt/terugbrengt. De retourgegevens vind je in de e-mail die je ontvangen hebt na je aankoop. De retourkosten zijn voor je eigen rekening, tenzij er iets mis is met een jasje of vestje. Neem in dat geval altijd even contact per e-mail met ons op voor je het retour stuurt.