Kasulikud nõuanded

Kassapidaja tunnistas, miks ta munataldrikutesse vaatas. Mida inimesed võivad teha, põhjus üllatab teid

24views

Paljud kassapidajad vahivad ostude skaneerimisel munakastidesse. Selgub, et neil on selleks põhjust, ja selle all ei pea ma silmas muret, et klient ei osta katkist muna.

Ostlemine on midagi, mida paljud meist teevad peaaegu iga päev. Sellest on saanud meie igapäevane rituaal, nii et supermarketisse minnes tegutseme sageli nn autopiloodi järgi.

Me valime vajalikud tooted, paneme need korvi ja läheme kassale, et maksta. Kuid mõnikord tekivad olukorrad, mis panevad meid mõtlema. See juhtus minuga hiljuti.

Miks kassapidaja mune kontrollib?

Munad on minu toiduvalmistamise oluline osa. Küpsetan sageli koduseid kooke, armastan munakooki ja mu pereliikmed armastavad ka šašlõkki. Mul peab lihtsalt olema kodus mune, seega ostan neid sageli lähedalasuvast poest.

Enne kui munakarp minu ostukorvi läheb, kontrollin alati, et kõik oleks korras ja munad oleksid korras. Kahjuks olen seda paar korda läbi teinud. Koju naastes selgus, et pakendis oli mul ebameeldiv üllatus. Kahjustatud muna ei olnud mitte ainult mittesöödav, vaid suutis ka üsna suures jama tekitada.

Viimase ostu puhul avasin ka pakendi, et kontrollida, kas munad on pragunenud. Kui ma seisin kassas ja kassapidaja tahtis sisse vaadata, ütlesin talle, et olin juba kontrollinud ja munad olid korras.

Olin veendunud, et naine tegi seda just sel põhjusel. Hoolimata minu kinnitustest avas kassapidaja munapakendi ja tühistas alles siis toote. See üllatas mind pisut, kuid ma ei jätkanud asja edasi. Arvasin, et võib-olla tahtis ta veenduda, et munad on tõepoolest korras, või lihtsalt ei kuulnud, mida ma talle ütlesin.

Põhjus on veidi teine

Varsti pärast seda kohtusin ma oma sõbra Alenkaga. Rääkisin talle olukorrast, mis minuga hiljuti juhtus. Mu sõber hakkas naerma ja seletas mulle, et sellise kontrolli põhjus oleks võinud olla ka teistsugune.

Alice teenib oma raha supermarketi kassas. Seetõttu teab ta, et selline käitumine munadega ei ole juhuslik. Kassapidajad kontrollivad alati, et kliendid ei püüaks munakasti sisse libistada muid tooteid, et vältida nende eest maksmist.

Siiski on võimalikul vargil palju ruumi, mida proovida ja ära kasutada. Ja kuna mune müüakse enamasti pakendamata pakendites, mida saab sekunditega avada, võivad ebaausad kliendid püüda olukorda ära kasutada. Seepärast jälgitakse mune kassas nii hoolikalt.

Leave a Response